Verkocht Heelsumstraat 30, Den Haag

Woningtype: Bovenwoning
Woonoppervlakte: 85 m²
Aantal kamers: 3
Vraagprijs
: €     

Aan de Heelsumstraat in Den Haag bieden wij u een GEHEEL GERENOVEERD 3 kamer appartement te koop aan.

Het HOEK appartement heeft een ruime woonkamer met open keuken en open haard, 2 royale slaapkamers en een luxe badkamer. Het balkon is gelegen aan de achterzijde van de woning.

Het schitterend gerenoveerde ruime appartement heeft een zeer luxe keuken en beschikt over diverse inbouwapparatuur zoals een kookplaat, oven, magnetron, afzuigkap, vaatwasser en koel/vriescombinatie. De badkamer heeft een moderne douche, ligbad en bad meubel Daarnaast is het ruime en lichte appartement geheel voorzien van nieuwe kozijnen met isolatieglas, nieuwe CV installatie met combiketel, nieuwe plafonds, vloeren, elektrische installatie incl. meterkast, gestucte wanden.

Indeling
Toegang via open portiek, entree, hal, trap, gang, garderobe, slaapkamer I, slaapkamer II, badkamer, woonkamer, toilet met fontein, vernieuwde meterkast, ruime bergkast en woonkamer met open keuken.. Ruime lichte woon eetkamer met open keuken en open haard. Zeer nette, vernieuwde, keuken in L-vorm met eiland. Het keukenblok is uitgevoerd met onder- en bovenkasten, 4-pits gaskookplaat, combi-oven, afzuiginstallatie, koel/vriescombinatie en vaatwasser. Aan de voorzijde van de woonkamer de opstelling de open haard. De woonkamer heeft gestucte wanden en een mooie laminaatvloer. Zeer ruime slaapkamers. Slaapkamer I is gelegen aan de voorzijde van de woning. De wanden zijn gestuct en de vloer voorzien van een mooie laminaat. Slaapkamer II is gelegen aan de achterzijde en heeft openslaande deuren naar het balkon. De slaapkamer heeft een ruime vaste kast gestucte wanden en een mooie laminaatvloer. In de bergkast is de wasmachineaansluiting en de opstelling van de CV. De keurige gerenoveerde badkamer, met vaste wastafel, inloopdouche en ligbad.

Circa maten
Woonkamer 12,50 x 3,35 meter
Keuken 2,85 x 2,05 meter
Slaapkamer I 2,95 x 4,55 meter
Slaapkamer II 3,90 x 3,65 meter
Badkamer 2,80 x 1,75 meter
Balkon 4,00 x 0,95 meter
Bergkast 1,30 x 2,00 meter

Bijzonderheden

  • Totale woonoppervlakte ca. 85 m²
  • Inhoud ca. 210 m³
  • Moderne keuken
  • Gemoderniseerde badkamer en toilet
  • Bouwjaar woning: 1927
  • Balkon aan de achterzijde
  • GEHEEL GERENOVEERD en zo te betrekken
  • Verwarming en warm water middels CV ketel (2011)
  • Gelegen op eigen grond
  • De badkamer met ligbad, inloopdouche en wastafel
  • VvE bijdrage 40,00 euro per maand
  • Oplevering in overleg

Bel 010 4265620 of e-mail info@ahuys.nl voor een vrijblijvende afspraak, vanzelfsprekend ook mogelijk in de avonduren en op zaterdag.

“Wij behartigen de belangen van de verkopende partij. Neem uw eigen VBO aankoopmakelaar mee.”

Overdracht
Vraagprijs150.000,- k.k.
StatusBeschikbaar
AanvaardingIn overleg
Bouw Bestaande bouw
Soort objectBovenwoning
Soort bouwBestaande bouw
Bouwjaar1927
Indeling
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Gebruiksoppervlakten
Woonoppervlakte85 m2
Inhoud210 m3
BuitenruimteBalkon
LiggingWesten
Energie
EnergielabelD
VerwarmingCV ketel
Warm waterCV ketel

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Logo_90x280