Verkocht Balkenstraat 31A Rotterdam

Woningtype: Dubbele benedenwoning
Woonoppervlakte: 103 m²
Aantal kamers: 4
Vraagprijs
: € 200.000 k.k         

Verrassend en ruime dubbele benedenwoning met tuin uit de jaren 30.
De woning is gelegen aan een gewilde en rustige straat en is onderdeel van het project: De Dichterlijke Vrijheid. Het project: De Dichterlijke Vrijheid, misschien wel beter bekend als het Wallisblok. Het Wallisblok is hét symbool voor de stadsvernieuwingsgolf in Rotterdam en heeft onder andere de Job Dura Prijs 2006 gewonnen. Het Wallisblok is ontworpen door Hulshof Architecten.

De vooroorlogse beneden woning is compleet gerenoveerd op nieuwbouwniveau in 2008 met behoud van karakteristieke elementen zoals glas in lood, erkers en sierlijsten.

De ligging van deze woning is zeer gunstig te noemen, om de hoek van het historische Delfshaven, het Sparta stadion en de van Nelle fabriek. Het stadscentrum van Rotterdam is snel te bereiken vanaf Mathenesserdijk of het Maconiplein met het openbaarvervoer en met de fiets bent u er in enkele minuten. Uitvalswegen (A20 en A13), scholen, diverse recreatie mogelijkheden en vele leuke winkels en restaurants zijn alle dichtbij gelegen.

Indeling
Entree aan de straat, doorzonwoonkamer met schuifpui naar de achtertuin en open keuken aan de voorzijde, trapopgang naar de eerste verdieping en vaste kast met elektra- en gasmeter. De begane grond wordt verwarmd via vloerverwarming.
De achtertuin is gelegen op het noord oosten. Via de achtertuin is de gemeenschappelijke binnentuin te bereiken en de houten berging.

Eerste verdieping:
Royale lichte overloop welke toegang biedt tot de kamers en de badkamer. Op de overloop bevind zich een ruime bergingskast. De slaapkamers zijn ruim van opzet. De slaapkamer aan de voorzijde beschikt over twee vaste kasten. De tweede slaapkamer is gelegen aan de achterzijde. Tussenkamer wordt gebruikt als studeerkamer en beschikt over een vaste kast waarin CV-ketel netjes is weggewerkt. De badkamer is zeer praktisch ingedeeld en netjes betegeld. Zo beschikt deze badkamer een ruime douche, wastafelmeubel, toilet, wasmachine aansluiting en een designradiator.

Circa maten
Woonkamer met open keuken 4,87 x 11,15 meter
Slaapkamer I 2,20 x 4,90 meter
Slaapkamer II 3,32 x 3,90 meter
Tussenkamer 1,80 x 2,35 meter
Badkamer 2,46 x 2,60 meter
Tuin 6,56 x 4,85 meter
Berging 2,00 x 2,50 meter

Bijzonderheden

  • Compleet gerenoveerd op op nieuwbouwniveau in 2008
  • Totale woonoppervlakte ca. 103 m²
  • Perceeloppervlakte 132m2
  • Moderne keuken
  • Bouwjaar woning: 1935
  • Moderne badkamer
  • Luxe keuken
  • Volledig voorzien van dubbele beglazing
  • Verwarming CV-combiketel, begane grond verwarmt middels vloerverwarming
  • Achter tuin met achterom
  • Oplevering in overleg

Verkocht

Bel 010 4265620 of e-mail info@ahuys.nl voor een vrijblijvende afspraak, vanzelfsprekend ook mogelijk in de avonduren en op zaterdag.

“Wij behartigen de belangen van de verkopende partij. Neem uw eigen VBO aankoopmakelaar mee.”

Overdracht
Vraagprijs200.000,- k.k.
StatusBeschikbaar
AanvaardingIn overleg
Bouw Bestaande bouw
Soort objectDubbele benedenwoning
Soort bouwBestaande bouw
Bouwjaar1935
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers2
Gebruiksoppervlakten
Woonoppervlakte132 m2
Inhoud260 m3
BuitenruimteAchtertuin
LiggingNoorden
Energie
EnergielabelA
VerwarmingCV-Ketel
Warm waterCV-Ketel

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Logo_90x280