Wanneer u van plan bent uw woning te verkopen, of wanneer u juist op zoek bent naar een koopwoning, doet u er goed aan de hulp in te schakelen van een makelaar. Ahuys makelaar Schiedam is hiervoor een uitstekende keuze. Bij deze makelaar, met een dynamische kantoor en toegewijde makelaars, kunnen niet alleen particulieren terecht. Ook beheerinstellingen, beleggers en winkeliers kunnen de hulp inschakelen wanneer dit nodig is. 

Geniet van de vele voordelen

Het inschakelen van een makelaar heeft een aantal fijne voordelen voor u. Doordat Ahuys werkt met een klein kantoor betaalt u niet voor een dure kantoorruimte of een grote backoffice, maar daarnaast betaalt u ook niet voor dure reclamecampagnes die lang niet altijd het gewenste effect hebben.

Een kleinschalige makelaar heeft nog een ander voordeel; u heeft namelijk altijd een vast aanspreekpunt waar u met al uw vragen bij terecht kan. Daarnaast zal hij direct voor u aan de slag gaan wanneer u op zoek bent naar een nieuwe woning, vaak zelfs nog voordat andere makelaars hiervan op de hoogte zijn.

Op deze manier geniet u van een kleine voorsprong omdat u zo eerdere op de hoogte bent van een nieuwe woning op de verkoopmarkt. Ook wanneer u uw eigen woning wilt verkopen helpt hij u hierbij. Vaak wordt een woning binnen een korte periode verkocht voor de hoogst mogelijke prijs

Alle voordelen van Ahuys makelaar Schiedam op een rijtje: 

 • Altijd een flexibele aanpak
 • Concurrerende tarieven
 • De makelaar neemt u alles uit handen
 • De makelaars hebben jarenlange ervaring
 • De VBO makelaar heeft hoge kwaliteitseisen
 • Gratis waardebepaling van uw woning
 • Resultaten van een snelle verkoop

Uw woning verkopen met de makelaar Schiedam

Een woning verkopen gaat meestal niet vanzelf. Hier is ten eerste een goede makelaar voor nodig, maar daarnaast ook de juiste strategie, een goede presentatie, promotie en natuurlijk een reële prijs. Deze prijs kan bepaald worden door middel van een waardebepaling. Hierbij zal de makelaar bij u thuis komen om samen door het huis heen te lopen en alle bijzonderheden met u door te nemen. Zo’n waardebepaling duurt 60 tot 90 minuten en is een momentopname. Doet u de waardebepaling in februari en besluit u uw woning pas in september te verkopen, dan kan het zijn dat de waarde veranderd is. Daarnaast is dit alleen maar een inschatting van de prijs van uw woning, om de verkoopwaarde te bepalen. Dit is dan ook niet hetzelfde als een taxatie en met enkel een waardebepaling kunt u geen lening afsluiten bij de bank. 

Naast de waardebepaling is ook de verkoopstrategie van uw woning erg belangrijk. In vrijwel de meeste gevallen begint deze strategie met het organiseren van een open huis, wat u een mogelijkheid geeft de woning direct te verkopen. Bij zo’n open huis komen alle belangstellende tegelijk naar uw woning kijken wat ervoor zorgt dat men onder de indruk kan raken van een andere potentiële koper. Dit resulteert vaak in het feit dat mensen direct een bod bij u neerleggen omdat zij graag de woning willen kopen en bang zijn dat er anders een andere koper mee vandoor gaat.

Wanneer er een open dag is ingepland zal dit ook altijd via het internet en de plaatselijke krant kenbaar worden gemaakt, zodat anderen uit uw buurt ook weten dat u de woning gaat verkopen. Dit resulteert vaak in mond-op-mond reclame. Buren vertellen aan hun kennissen, vrienden en familie dat uw woning in de verkoop komt, waardoor zij wellicht komen kijken tijdens de open dag. Mocht het zo zijn dat één van de kijkers graag een vervolgbezichtiging wil, dan kan dit overdag worden ingepland maar wanneer dit beter uitkomt kan het ook in de avond en zelfs in het weekend. 

De juiste presentatie en promotie voor uw woning 

Met enkel een waardebepaling en een openhuis bent u er meestal nog niet, tenzij de ideale koper tussen de bezoekers zit en ook direct een serieus bod heeft uitgebracht. Mocht dit echter niet het geval zijn, dan is het tijd om te kijken naar de presentatie en promotie van uw woning. Het hebben van een goede presentatie is erg belangrijk wanneer u uw woning voor de hoogste prijs wilt verkopen. De makelaar zorgt er dan ook altijd voor dat er een professionele fotograaf bij u langskomt om foto’s van uw woning te maken. Hierbij houdt hij rekening met de pluspunten van de woning, zodat deze duidelijk in beeld zijn. Ook is er de mogelijkheid een videopresentatie te laten maken en kan er zelfs een drone ingezet worden voor een totaalbeeld van uw woning. Ook het hebben van een goede plattegrond is belangrijk zodat de kopers in één oogopslag kunnen zien wat de indeling van de woning is. Het hebben van een goede presentatie zorgt er vaak voor dat potentiële kopers enthousiast worden en soms zelfs al direct een bod uitbrengen. 

Ook de promotie is belangrijk, want dit zorgt ervoor dat er een groter bereik mogelijk is. De makelaar Schiedam verzorgt deze promotie door middel van een marketingstrategie. Zo zal uw woning op de Facebookpagina van de makelaar komen te staan en op Funda. Ook wordt uw woning op de website van de makelaar geplaatst en zal het VBO-netwerk ingezet worden voor het juiste bereik. Op deze manier kan de makelaar u de garantie geven dat uw woning snel verkocht wordt. 

Een nieuwe koopwoning 

Evenals het verkopen van uw woning, is het kopen van een woning ook een vak apart. Doordat u dit doorgaans niet vaak doet kan het zijn dat u niet goed weet hoe dit het beste aan te pakken. Daarom doet u er goed aan een aankoopmakelaar in te schakelen via Ahuys makelaar Schiedam. Deze makelaar is deskundig en komt voor uw belangen op maar zorgt er daarnaast ook voor dat u kunt besparen op de kosten, uw tijd en eventuele problemen. 

Wanneer u op de website, de Facebookpagina of op Funda al een woning heeft gezien dat u erg aanspreekt kunt u het beste contact opnemen met de makelaar. U kunt dan een afspraak maken om de woning te bezichtigen en alles door te nemen. Maar ook wanneer u nog geen woning op het oog heeft kunt u contact opnemen. Al uw wensen en de mogelijkheden zullen dan besproken worden, en er zal samen gekeken worden naar de verschillende woningen te koop staan. Heeft u een woning gevonden, dan kunt u deze bezichtigen tijdens een open dag of de makelaar plant voor u een bezichtiging in. daarnaast zal hij u ook altijd adviseren, bijvoorbeeld wanneer de woning boven uw budget is of er andere mogelijke problemen zijn. 

Beheer van de vastgoedeigenaar

Wanneer u vastgoedeigenaar bent kan het zijn dat u veel tijd kwijt bent aan het beheer van de verhuur, de verzekeringen en het onderhoud. Wanneer dit het geval is kunt u ook contact met Ahuys opnemen. Alle zorg wordt voor u uit handen genomen door middel van een compleet dienstenpakket. U kunt hierbij denken aan het financieel-, technisch-, administratief- en het commercieel beheer. Hierbij kunnen de volgende werkzaamheden nodig zijn: 

 • Facturering 
 • Huurcontracten
 • Onderhoudsplanning
 • Het werven van huurders 
 • Incassoprocedures 
 • Het afhandelen van correspondentie
 • Vaste lasten verwerken 
 • Het beheren van waarborgsommen 
 • Het behandelen van onderhoudsklachten
 • Controleren van gemaakte afspraken en naleven contract 
 • Tijdelijke verhuur 
 • Het indexeren van de huurprijzen 
 • Onderhoudsnota’s verwerken 
 • Bouwkundig advies 
 • Het uitvoeren van inspecties 
 • Frequent controleren van de panden 
 • Verzekeringszaken regelen 

Bij Ahuys makelaar Schiedam kan iedere vastgoedbelegger die graag wat meer ruimte wil terecht. Ahuys neemt uw zorg voor u uit handen zodat u zich bezig kunt houden met andere werkzaamheden.

Huizen te koop in Schiedam en omgeving

Verkocht Maximiliaanstraat 24B Rotterdam

Woningtype: Benedenwoning
Woonoppervlakte: 60 m²
Aantal kamers: 2

Meer informatie

Verkocht Royaardsplein 174 Schiedam

Woningtype: Benedenwoning (Portiekflat)
Woonoppervlakte: 85 m²
Aantal kamers: 3
Vraagprijs: € 275.000,-...

Meer informatie

Verkocht Borgesiusstraat 17A-01 Rotterdam

Woningtype: Bovenwoning (appartement)
Woonoppervlakte: 49 m²
Aantal kamers: 2
Vraagprijs: € 285.000,-...

Meer informatie

Verhuurd Zuidhoek 149a Rotterdam

Woningtype: Dubbele benedenhuis
Woonoppervlakte: 119 m²
Aantal kamers: 3
Huurprijs: € -...

Meer informatie

Verkocht Joubertstraat 10 Maassluis

Woningtype: Benedenwoning
Woonoppervlakte: 90 m²
Aantal kamers: 4
Vraagprijs: € - k.k.

...
Meer informatie

Verkocht Schieweg 226A Rotterdam

Woningtype: Benedenwoning
Woonoppervlakte: 90 m²
Aantal kamers: 3
Vraagprijs: € - k.k.

...
Meer informatie

Verkocht Flakkeesestraat 77B Rotterdam

Woningtype: Appartement, bovenwoning
Woonoppervlakte: 48 m²
Aantal kamers: 2
Vraagprijs: € -...

Meer informatie

Verhuurd Dam 4 Schiedam

Woningtype: Bovenwoning
Woonoppervlakte: 75 m²
Aantal kamers: 3
Huurprijs
: € -- per...

Meer informatie

Verkocht Zuidhoek 149a Rotterdam

Woningtype: Dubbele benedenhuis
Woonoppervlakte: 119 m²
Aantal kamers: 3
Vraagprijs: € -...

Meer informatie

Verhuurd Luzacstraat 11b Rotterdam

Woningtype: Benedenwoning (appartement)
Woonoppervlakte: 52 m²
Aantal...

Meer informatie

Verhuurd Duivenvoordestraat Rotterdam

Woningtype: DUBBEL BENEDENHUIS
Woonoppervlakte: 115 m²
Aantal kamers: 3
Huurprijs: € 1.500,00...

Meer informatie

Verkocht Borgesiusstraat 3 B Rotterdam

Woningtype: Appartement, bovenwoning
Woonoppervlakte: 50 m²
Aantal kamers: 2
Vraagprijs: € ---...

Meer informatie

Verkocht Frans Bekkerstraat 5A Rotterdam

Woningtype: Bovenwoning
Woonoppervlakte: 90 m²
Aantal kamers: 3
Vraagprijs: € 00,00 k.k.

...
Meer informatie

Verkocht Daniel Defoelaan 98, Amsterdam

Woningtype: Bovennwoning
Woonoppervlakte: 43 m²
Aantal kamers: 2
Vraagprijs: € 00,00 k.k.

...
Meer informatie

Verkocht Frans Bekkerstraat 7b Rotterdam

Woningtype: Benedenwoning
Woonoppervlakte: 85 m²
Aantal kamers: 4
Vraagprijs: €  k.k.

Meer informatie

Te Koop Project de Bakkerij

Woningtype: Appartement, bovenwoning benedenwoning
Woonoppervlakte: vanaf 84m2
Aantal kamers: vanaf 3 kamers

Meer informatie

Verkocht Hoornweg 33A, Rotterdam

Woningtype: Appartement, benedenwoning
Woonoppervlakte: 130 m²
Aantal kamers: 6
Vraagprijs
: €  

Meer informatie

Verkocht Hofmark 65, Almere

Woningtype: Woonhuis, tussenhuis
Woonoppervlakte: 114 m²
Aantal kamers: 5
Vraagprijs: €

...
Meer informatie

Verkocht Leeuwerikstraat 13, Vlaardingen

Woningtype: Woonhuis, Hoekhuis
Woonoppervlakte: 130 m²
Aantal kamers: 5
Vraagprijs: € 339.500...

Meer informatie