Bent u op zoek naar een woning in Rotterdam, of wilt u juist uw woning verkopen? Ahuys Makelaar Rotterdam kan u daar heel goed bij helpen. Dit is een kleinschalig en dynamisch kantoor met toegewijde makelaars die snel voor u in actie kunnen komen. Dit geldt niet alleen voor particulieren, maar ook voor winkeliers, beleggers en beheerinstellingen. 

De voordelen 

Dat Ahuys een kleinschalig kantoor in Rotterdam heeft biedt voor u ook financiële voordelen. Zo betaalt u niet voor een prijzige kantoorruimte, een grote backoffice en dure reclamecampagnes. Ook geniet u altijd van een vast aanspreekpunt die meteen voor u aan de slag gaat, vaak nog voordat andere makelaars doorhebben dat er een woning in de verkoop komt. Op deze manier bent u vrijwel altijd als eerste op de hoogte van een nieuwe koopwoning. Wanneer u uw woning verkoopt kunt u er vanuit gaan dat uw woning zo snel mogelijk wordt verkocht voor de hoogste prijs. 

Daarnaast geniet u bij Ahuys Makelaar Rotterdam nog van een aantal andere voordelen, te weten: 

  • Alles wordt voor u uit handen genomen
  • Concurrerende tarieven
  • De kwaliteitseisen als VBO makelaar zijn hoog
  • De waardebepaling van uw woning is gratis
  • Flexibele aanpak van een kleinschalig team
  • Jarenlange ervaring
  • Snelle verkoopresultaten

Hoe werkt een waardebepaling?

Wanneer u graag wilt weten wat uw woning nou eigenlijk waard is, kan dit bepaald worden door middel van een waardebepaling. De makelaar komt dan bij u op bezoek om u een indicatie te geven van de verkoopwaarde op dat moment. De makelaar zal dan, samen met u, door het huis heen lopen en alle bijzonderheden met u doornemen. Dit duurt meestal tussen de 60 en 90 minuten. 

Let wel op; een waardebepaling is niet hetzelfde als een taxatie. Wanneer u de verkoopwaarde van uw woning nodig heeft voor het afsluiten van een lening zal u een taxatie moeten laten uitvoeren. Een waardebepaling is enkel een nauwkeurig beeld van de verkoopwaarde van uw woning op dat moment. Wel kan de waardebepaling u helpen bij het verkopen van uw woning, om zo de juiste prijs te bepalen. 

Met makelaar Rotterdam uw woning verkopen

Ondanks dat het verkopen van een woning de laatste jaren makkelijker is geworden, is het nog steeds een vak waarbij veel rekening gehouden moet worden. Het is namelijk lang niet altijd vanzelfsprekend dat uw woning vanzelf verkocht wordt. Dit succes hangt namelijk samen met het bepalen van de juiste prijs voor uw woning, maar ook een plan van aanpak, een goede presentatie en de juiste promotie. 

Door middel van een waardebepaling kunt u eenvoudig de beste prijs voor uw woning inschatten. Ahuys makelaar Rotterdam geeft u hierbij een duidelijk inzicht en een goede prijsstrategie. Deze strategie garandeert dat u de hoogste prijs voor uw woning zal krijgen, zodat ook u binnen een korte periode kunt vieren dat u uw woning heeft verkocht. 

Een ander belangrijk punt voor de verkoop van uw woning is het bepalen van de verkoopstrategie. De strategie begint meestal bij het organiseren van een openhuis om zo uw huis te verkopen. Tijdens een openhuis komen geïnteresseerden langs om uw woning te bekijken. Doordat alle geïnteresseerden tegelijk komen hoeft u niet telkens uw woning verkoop klaar te maken voor iedere bezichtiging. Daarnaast is het ook zo dat een potentiële koper onder de indruk kan raken van een andere geïnteresseerde en daardoor ontstaat er vaak urgentie. Dit zorgt ervoor dat kopers vaak al direct een eerste bod bij u neerleggen. 

Ook zorgt het ervoor dat u kunt besparen op de onderhandelingstijd, omdat het verkopen op deze manier makkelijker gaat. Een open dag wordt altijd gepromoot in de plaatselijke krant en via internet, zodat mensen uit uw buurt ook weten dat u de woning gaat verkopen. Het is dan ook niet gek dat er vaak potentiële kopers komen kijken, die uit de vrienden-, familie- of kennissenkring van uw buren komen. Wanneer er een vervolgbezichtiging nodig is kan dit overdag worden ingepland, maar ook in de avond of in het weekend. 

Zorg voor een goede presentatie en promotie

Het verkopen van uw woning valt of staat met een goede presentatie. Zo is er een professionele fotograaf om mooie foto’s van uw woning te maken, zodat alle pluspunten duidelijk te zien zijn. Ook is het mogelijk een videopresentatie te laten maken en kan er zelfs een drone ingezet worden. Daarnaast is ook een plattegrond van uw woning noodzakelijk. Een goede presentatie zal ervoor zorgen dat kopers direct enthousiast worden en wellicht zelfs al een bod uitbrengen. Ook zullen veel kopers een afspraak maken om de woning te bezichtigen.

Naast een juiste presentatie is ook een goede promotie erg belangrijk, want dit zorgt voor een maximaal bereik. De makelaar Rotterdam gaat hiermee aan de slag door middel van een marketingstrategie. Uw woning zal eerst op de Facebookpagina van de makelaar komen te staan, nog voordat uw woning officieel in de verkoop gaat. Daarna zal uw woning ook op Funda komen, wat de beste website is voor een actueel woningaanbod. Hier komen per maand 4,3 miljoen bezoekers op af. Doordat er een professionele presentatie aan vooraf is gegaan staat uw woning hoog in de lijst zodat het bereik maximaal is.

Als laatste wordt uw woning ook op de website van Ahuys makelaar Rotterdam geplaatst. Ook de website heeft een groot bereik en zorgt ervoor dat uw woning goed gepresenteerd wordt. Wanneer de woning op de website geplaatst is zal ook het VBO-netwerk worden ingezet voor een nog groter bereik en daarnaast de garantie om uw woning snel en met succes te kunnen verkopen. 

Een woning kopen 

Een woning kopen doet u natuurlijk niet zomaar, en al helemaal niet jaarlijks. Het is dan ook niet gek dat veel mensen niet goed weten hoe ze het kopen van een woning vlaardingen nou het beste aan kunnen pakken. Het beste en makkelijkste antwoord dat dan gegeven kan worden, is dat u het beste een aankoopmakelaar inschakelt.

Dit is niet alleen fijn voor uzelf, want er is dan een deskundig adviseur dat voor uw belangen opkomt, maar ook voor uw portemonnee. Een aankoopmakelaar verdient zichzelf altijd terug. Een aankoopmakelaar is deskundig, heeft meer dan voldoende ervaring en marktkennis. Dit resulteert in een besparing op uw geld, maar ook uw tijd en problemen. 

Ook bij Ahuys makelaar Rotterdam kunt u terecht voor het inschakelen van een aankoopmakelaar wanneer u van plan bent een woning te kopen. Heeft u in het huidige aanbod op de website al een woning gezien die u aanspreekt, en zou u daar graag meer informatie over willen ontvangen of de woning willen bezichtigen? Dan kunt u het beste contact opnemen met de makelaar, zodat er een bezichtigingsafspraak kan worden gemaakt. Ook kunnen de eventuele andere mogelijkheden besproken worden. 

Heeft u nog geen woning op het oog, maar zou u wel graag contact willen hebben met een aankoopmakelaar, dan kan dat natuurlijk ook. In dat geval zal er gekeken worden naar uw wensen, zoals het aantal slaapkamers of in welke wijk u zou willen wonen, naar het budget en binnen welke termijn u graag zou willen verhuizen. Wanneer u daarna een woning hebt gevonden die voldoet aan uw criteria kunt u een afspraak inplannen voor een bezichtiging of natuurlijk langsgaan tijdens een open dag.

De makelaar Rotterdam zal u hierin altijd bijstaan en adviseren, ook wanneer uw wensen te hoog liggen. Stel dat u perse een woning wilt met een sauna, dan is de kans klein dat u deze gaat vinden. De makelaar zal dit dan aangeven zodat er samen gekeken kan worden naar eventuele andere opties. 

Huizen te koop omgeving Rotterdam

Verkocht Maximiliaanstraat 24B Rotterdam

Woningtype: Benedenwoning
Woonoppervlakte: 60 m²
Aantal kamers: 2

Meer informatie

Verkocht Royaardsplein 174 Schiedam

Woningtype: Benedenwoning (Portiekflat)
Woonoppervlakte: 85 m²
Aantal kamers: 3
Vraagprijs: € 275.000,-...

Meer informatie

Verkocht Borgesiusstraat 17A-01 Rotterdam

Woningtype: Bovenwoning (appartement)
Woonoppervlakte: 49 m²
Aantal kamers: 2
Vraagprijs: € 285.000,-...

Meer informatie

Verhuurd Zuidhoek 149a Rotterdam

Woningtype: Dubbele benedenhuis
Woonoppervlakte: 119 m²
Aantal kamers: 3
Huurprijs: € -...

Meer informatie

Verkocht Joubertstraat 10 Maassluis

Woningtype: Benedenwoning
Woonoppervlakte: 90 m²
Aantal kamers: 4
Vraagprijs: € - k.k.

...
Meer informatie

Verkocht Schieweg 226A Rotterdam

Woningtype: Benedenwoning
Woonoppervlakte: 90 m²
Aantal kamers: 3
Vraagprijs: € - k.k.

...
Meer informatie

Verkocht Flakkeesestraat 77B Rotterdam

Woningtype: Appartement, bovenwoning
Woonoppervlakte: 48 m²
Aantal kamers: 2
Vraagprijs: € -...

Meer informatie

Verhuurd Dam 4 Schiedam

Woningtype: Bovenwoning
Woonoppervlakte: 75 m²
Aantal kamers: 3
Huurprijs
: € -- per...

Meer informatie

Verkocht Zuidhoek 149a Rotterdam

Woningtype: Dubbele benedenhuis
Woonoppervlakte: 119 m²
Aantal kamers: 3
Vraagprijs: € -...

Meer informatie

Verhuurd Luzacstraat 11b Rotterdam

Woningtype: Benedenwoning (appartement)
Woonoppervlakte: 52 m²
Aantal...

Meer informatie

Verhuurd Duivenvoordestraat Rotterdam

Woningtype: DUBBEL BENEDENHUIS
Woonoppervlakte: 115 m²
Aantal kamers: 3
Huurprijs: € 1.500,00...

Meer informatie

Verkocht Borgesiusstraat 3 B Rotterdam

Woningtype: Appartement, bovenwoning
Woonoppervlakte: 50 m²
Aantal kamers: 2
Vraagprijs: € ---...

Meer informatie

Verkocht Frans Bekkerstraat 5A Rotterdam

Woningtype: Bovenwoning
Woonoppervlakte: 90 m²
Aantal kamers: 3
Vraagprijs: € 00,00 k.k.

...
Meer informatie

Verkocht Daniel Defoelaan 98, Amsterdam

Woningtype: Bovennwoning
Woonoppervlakte: 43 m²
Aantal kamers: 2
Vraagprijs: € 00,00 k.k.

...
Meer informatie

Verkocht Frans Bekkerstraat 7b Rotterdam

Woningtype: Benedenwoning
Woonoppervlakte: 85 m²
Aantal kamers: 4
Vraagprijs: €  k.k.

Meer informatie

Te Koop Project de Bakkerij

Woningtype: Appartement, bovenwoning benedenwoning
Woonoppervlakte: vanaf 84m2
Aantal kamers: vanaf 3 kamers

Meer informatie

Verkocht Hoornweg 33A, Rotterdam

Woningtype: Appartement, benedenwoning
Woonoppervlakte: 130 m²
Aantal kamers: 6
Vraagprijs
: €  

Meer informatie

Verkocht Hofmark 65, Almere

Woningtype: Woonhuis, tussenhuis
Woonoppervlakte: 114 m²
Aantal kamers: 5
Vraagprijs: €

...
Meer informatie

Verkocht Leeuwerikstraat 13, Vlaardingen

Woningtype: Woonhuis, Hoekhuis
Woonoppervlakte: 130 m²
Aantal kamers: 5
Vraagprijs: € 339.500...

Meer informatie