Te Huur Hazeldonk 6047 Breda

Hoofdfunctie: Bedrijfshal
Aantal bouwlagen: 2 bouwlaag
Oppervlakte: 90 m²
Huurprijs: € 650 per maand
Aanvaarding: Per direct beschikbaar

Omschrijving

Het betreft Ca. 90 m2 bedrijfsruimte met ca. 45 m2 kantoorruimte verdeeld over 2 bouwlagen, onderdeel uitmakend van een bedrijfsgebouw dat gelegen is op bedrijventerrein Hazeldonk te Breda.

De bedrijfsunits is uitermate geschikt voor ondernemers welke naast kantoorruimte ook nog een opslag en/of werkruimte nodig hebben. Te denken valt aan handelsorganisaties, webshops, expediteur, koerier en ga zo maar door. Wij adviseren u om te toetsen of uw bedrijfsactiviteiten in overeenstemming zijn het vigerende bestemmingsplan.

Bezichtigen? of wil je meer informatie vul het contact formulier in of stuur een email naar info@ahuys.nl maar bellen kan ook 010-426 5620

Indeling

De kantoorruimte op de begane grond is verdeeld in diverse kantoorruimtes. Middels een wenteltrap is de beneden verdieping te bereiken welke is onderverdeeld in een kleine kitchenette, toilet, opstelling van de CV-ketel en opslagruimte.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
De bedrijfsunit is onderdeel van het bedrijventerrein de Hazeldonk. Het bedrijventerrein de Hazeldonk gelegen in het uiterste zuiden van Breda, langs de A16 en de Belgische grens, Hazeldonk is gesitueerd aan de A16 en E19 met directe op- en afrit van en naar deze rijksweg en daardoor zeer goed bereikbaar. Het bedrijventerrein is voorzien van gezamenlijke parkeerplaatsen. Op korte afstand gelegen van de kern van Zundert en ongeveer 12 kilometer van het centrum van Breda.

Bijzonderheden

HUURPRIJS
€ 650,00 per maand exclusief btw en servicekosten.

SERVICEKOSTEN
Niet van toepassing

HUURTERMIJN
Bespreekbaar.

BESCHIKBAARHEID
Per direct

BETALINGSWIJZE
De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

WAARBORGSOM
Huurder dient bij ondertekening van de huurovereenkomst een waarborgsom te storten ter grootte van 3 bruto maandverplichtingen, dat wil zeggen 3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten.

HUURINDEXERING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door de Centraal Bureau voor de Statistieken (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de
gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van
de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst is op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), de meest recente versie, met de daarbij behorende algemene bepalingen.

Goedkeuring
Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Overdracht
Huurprijs€ 650 /mnd
StatusBeschikbaar
AanvaardingIn overleg
Bouw Bestaande bouw
Soort objectbedrijfsruimte
Soort kantoorruimte en opslag
Bouwjaar1984
Indeling
Aantal bouwlagen2
Kantoorruimte45
Gebruiksoppervlakten
Oppervlakte90m2
Inhoud245 m3
ServicekostenNiet van Toepassing
Ligging
Bedrijventerrein
Energie
EnergielabelC
VerwarmingCV ketel
Warm waterCV ketel

“Ahuys Makelaars vermeld nadrukkelijk dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het maken van een afspraak tot bezichtiging en het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.”

“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatie”