Huis verkopen

Een huis verkopen is op dit moment een stuk eenvoudiger dan een aantal jaren geleden. Maar nog steeds is een huis verkopen een vak apart. Het is namelijk nog steeds niet vanzelfsprekend dat uw huis verkopen vanzelf gaat.
Succesvol een huis verkopen valt of staat met het bepalen van de juiste vraagprijs, een bewezen plan van aanpak, een professionele presentatie en gerichte promotie op de juiste plekken.

Wat is mijn huis waard?

Ahuys Makelaars in Rotterdam biedt u een gratis waardebepaling aan wanneer u uw huis wilt verkopen. Zo weet u welk bedrag realistisch is en kunt u uw huis verkopen voor de hoogste prijs. Deze waardebepaling van uw woning is vrijblijvend.
Wij zijn er namelijk van overtuigd dat onze aanpak u aanspreekt. Onze makelaars bieden u een helder inzicht in de waarde van uw woning en de beste prijsstrategie. Onze prijsstrategie garandeert dat u uiteindelijk de hoogste prijs voor uw woning krijgt.
Zodat u binnen de kortste tijd kunt toosten op de verkoop van uw woning!

Verkoopstrategie huis

Wij bepalen samen met u wat de beste verkoopstrategie voor uw huis is. Meestal organiseren wij binnen enkele weken een openhuis om uw huis te verkopen. Zo komen veel geïnteresseerden op één moment bij uw woning langs.
Dit heeft een praktisch voordeel dat u niet telkens uw woning verkoop gereed hoeft te maken voor elke bezichtiging. Nog belangrijker is dat potentiële kopers onder de indruk raken van andere geïnteresseerden. Op deze manier ontstaat er urgentie. Dit motiveert de kopers om direct hun beste bod neer te leggen bij u.
Dit bespaart daarnaast ook lange onderhandelingstijd. Uw huis verkopen gaat op deze manier een stuk eenvoudiger. De opendag wordt uiteraard ook lokaal gepromoot met een buurtmailing en internetmarketing. Zo weten mensen in uw buurt ook dat u en uw gezin uw huis verkopen. Dikwijls komen potentiële kopers uit de vrienden- en kennissenkring van uw buren. Eventuele vervolgbezichtigingen kunnen uiteraard ook in de avonduren en het weekend worden ingepland door onze makelaars.
Ahuys Makelaars is open van 10.00 tot 21.00 uur en wij werken ook op zaterdag voor uw huis verkopen!

Professionele presentatie

Succesvol een huis verkopen valt of staat met een professionele presentatie. Van elke woning wordt een
uitzonderlijke presentatie gemaakt. Een professionele fotograaf neemt prachtige foto’s van uw woning, zodat alle pluspunten uitstekend naar voren worden gebracht. Daarnaast maken we eventueel ook een videopresentatie van uw woning en kunnen wij een drone inzetten om uw woning op verbluffende wijze tot zijn recht te laten komen.
Ook maken wij interactieve plattegronden en 360 graden presentaties. Deze woningpresentatie zal potentiële kopers direct enthousiasmeren en levert vaak al onmiddellijk blinde biedingen op. En natuurlijk maken velen direct een afspraak om uw woning te bezichtigen, al dan niet op de opendag. Een huis verkopen gaat nagenoeg vanzelf met zo’n professionele presentatie.

Promotie voor maximaal bereik

Ahuys Makelaars gaat natuurlijk actief aan de slag met de promotie van uw woning om de hoogste prijs te garanderen. Dit gebeurt aan de hand van een uitgekiende en beproefde marketingstrategie. Allereerst wordt uw huis aangekondigd op onze Facebook-pagina, nog voordat uw huis te koop staat. Wij hebben een grote schare trouwe potentiële kopers die per direct op zoek zijn naar mensen die hun huis verkopen.
Onze geïnteresseerden hebben het voordeel dat zij direct op de hoogte zijn en gelijk kunnen reageren.
Vervolgens komt uw te verkopen huis op Funda.nl te staan. Funda.nl is met maar liefst 4,3 miljoen bezoekers per maand dé site voor actueel woningaanbod. Dankzij onze complete advertentie mét professionele presentatie staan onze woningen dikwijls bovenaan de lijst van te koop staande woningen. Zo bent u verzekerd van maximaal bereik.
Ook plaatsen wij alle woningen die te koop staan ook op onze eigen site. Onze site kent een groot bereik en presenteert uw woning op perfecte wijze. Uw huis verkopen wordt ook mogelijk gemaakt op onze homepage. De website wordt dagelijks door vele actieve woningzoekenden gevonden en bezocht. Tenslotte wordt het grote VBOnetwerk ingezet voor maximaal bereik en een garantie om het snel en succesvol huis verkopen mogelijk te maken!

Uw voordelen van huis verkopen op een rijtje

 U weet wat de realistische waarde van uw woning is
 Beproefde huis verkopen strategie voor het snelste resultaat
 Een schitterende presentatie van uw woning
 Inzet van diverse promotiekanalen voor maximaal bereik
 Korte lijnen en klare taal
 Een garantie voor succes!
.

Huis verkopen? Neem direct contact op met ons!

Overweegt u om uw woning te verkopen? Wilt u weten wat uw woning waard is? Wij komen vrijblijvend bij u langs voor een gratis waardebepaling. Ook vertellen wij u graag welke verkoopstrategie het beste past bij uw woning.
Zo bent u verzekerd van de hoogste prijs voor uw woning. Aarzel niet en neem direct contact op met ons. Wij laten u graag profiteren van onze succesformule!

Bel 0104265620 of e-mail info@ahuys.nl of vul het contactformulier in voor een vrijblijvende afspraak, vanzelfsprekend ook mogelijk in de avonduren en op zaterdag.