Uw woning verkopen

Indien u plannen heeft om uw woning te verkopen, maak dan een afspraak met Ahuys makelaars. Bij Ahuys makleaars kiest u zelf hoeveel diensten van de makelaar u nodig heeft voor de verkoop van uw woning.  Wilt u de verkoop van de woning van A tot Z overlaten aan Ahuys makelaars of u wilt zelf werkzaamheden uitvoeren. Ahuys makelaars biedt u de mogelijkheid om zelf te kiezen in hoeverre u gebruik wenst te maken van onze verkoopdiensten. Bij Ahuys makelaars kunt u kiezen uit twee pakketten.

Al vanaf € 749.- (inclusief BTW ) bieden wij onze verkoopdiensten aan.

Onze makelaar komt graag bij u langs om kennis te maken en onze werkwijze met u te bespreken. Maak een afspraak.

Verkoop dienst Zelf

U wilt de verkoop van uw woning zelf doen, maar wel met begeleiding van een ervaren makelaar. Bij deze dienst maakt u zelf de fotopresentatie van uw woning, levert u de teksten aan t.b.v de advertentie van uw woning en begeleidt uw zelf de bezichtigingen in uw woning. Bij keuze voor deze dienst zullen wij de waardebepaling van uw woning verzorgen, waarvan u in rapportvorm een overzicht krijgt van de concurrerende huizen, de prijsontwikkeling in uw buurt en u krijgt vraagprijs advies. Daarnaast zullen wij zorgdragen voor de promotie van uw woning, onderhandelingen voeren, het koopcontract maken en verzorgen wij voor u de juridische afhandeling van de verkoop.

Het Verkoop dienst Zelf geeft u een goede basis om uw woning te kunnen verkopen, tegen een scherpe prijs. Indien wenselijk kunt u nog gebruik maken van losse diensten, die u extra in onze verkoopdienst zelf kunt toevoegen, tegen extra betaling:

Verkoop dienst Comfort

De naam van deze dienst zegt het al, bij deze dienst wordt het gehele verkooptraject uit uw handen genomen waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de verkoop van uw woning. Uiteraard heeft u inspraak in het verkooptraject en wordt u op de hoogte gehouden van de voorderingen. In elke stap overlegt de makelaar met u.

Voordat uw woning in de verkoop wordt genomen zal Ahuys makelaars met u minimaal twee afspraken maken bij u thuis of desgewenst bij ons op het kantoor. Het eerste gesprek zal een oriënterend gesprek zijn en worden uw persoonlijke wensen in kaart gebracht. In een vervolgafspraak zal de makelaar u het woningrapport van uw woning presenteren.

In dit rapport treft u een overzicht van de concurrerende huizen, de prijsontwikkeling in uw buurt en u krijgt vraagprijs advies. Ook vindt u in dit rapport een uitslag van het kadastraal onderzoek en een overzicht van de bestemmingsplannen. Na deze afspraken en vaststellen van de vraagprijs van uw woning zal de makelaar een presentatie maken van uw woning.

Na uw persoonlijke goedkeuring zal de woning gepresenteerd worden. Na overleg met u, zal er een Bouwtechnische Keuring uitgevoerd worden van u woning.

Vervolgens zal Ahuys makelaars zorgdragen voor de promtie van de woning, de bezichtigingen begeleiden, onderhandelingen voeren, het koopcontract maken en zorgdragen voor de juridische afhandeling van het hele traject.

Dit verkooppakket zorgt ervoor dat de verkoop van uw woning uitstekend wordt georganiseerd en dat u volledig inspraak en inzicht heeft in het gehele traject.  

Voor meer informatie over onze mogelijkheden en voorwaarden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Bekijk hier ons aanbod