Je huis verkopen tegen de beste prijs

Ondanks de betere marktomstandigheden is dat nog steeds niet van zelfsprekend om je huis te verkopen tegen de beste voorwaarde. Alles valt of staat met een juiste vraagprijs, presentatie, promtie en aanpak!

De succesformule van Ahuys Makelaars zorgt ervoor dat je huis wel verkocht wordt voor de beste prijs en voorwaarde. De succesformule omvat onder andere de onderstaande punten, die stuk voor stuk bijdragen aan een verkoop tegen de beste prijs en beste voorwaarde.

Een vrijblijvende waardebepaling van uw woning

Onze makelaars bieden je een nauwkeurig inzicht in de waarde van je woning. Vervolgens zullen we de juiste prijsstrategie bepalen.

Je woning met een vooraankondiging op Facebook

Voordat de woning officieel in de verkoop komt staat er al een vooraankondiging op Facebook. Zo kunnen de mensen je woning alvast op hun verlanglijstje zetten. Onze Facebookpagina telt inmiddels een grote schare trouwe fans en groeit nog elke dag.

Open huis

Binnen 3 weken na de start van de verkoop organiseren wij een openhuis. Het open huis wordt ondersteunt met een uitgebreide buurt mailing en internetmarketing.

Prominent in beeld op funda.nl

Met maar liefst 4.3 miljoen bezoekers per maand is Funda dé site voor actueel woningaanbod. Dankzij onze complete advertentie met o.a. veel foto’s, interactieve plattegronden en 360 graden foto’s staan onze woningen bovenaan de lijst van de te koop staande woningen.
Uiteraard ook op onze site!
Onze nieuwe website mag niet ontbreken op dit lijstje. Deze is helemaal afgestemd om uw woning zo optimaal mogelijk te presenteren, waarbij het aanbod extra opvallend wordt getoond op onze homepage. De website wordt dagelijks door vele woningzoekenden gevonden.

De kracht van de VBO makelaars

Met de keuze voor een VBO makelaar bent u zeker van uw zaak. Doordat wij lid zijn van deze organisatie voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van VBO makelaars en bieden een hoge standaard van dienstverlening.

Bezichtiging

De bezichtigingen zullen gedaan worden door onze makelaars uiteraard ook in de avond uren en het weekend. Wij zijn open van 10:00 tot 21:00 uur en werken ook op zaterdag!

Wij gaan nog steeds naar school

Al onze makelaars zijn gedegen vakmensen. Professionals die hun vakkennis altijd blijven opfrissen. Zo profiteert je van de laatste marktkennis en nieuwe, slimme strategieën.

Korte lijnen, klare taal

Ahuys Makelaars geeft je het beste advies, zonder valse beloften en zonder kleine lettertjes. Maar met een garantie voor succes.

Bovenstaande zaken zijn natuurlijk maar een gedeelte van de werkzaamheden die wij voor je zullen verzorgen. We vertellen er graag meer over. Nodig ons vrijblijvend uit, dan kunnen we kijken of onze succes formule ook bij jouw aansluit.